Ed Brodie tussen zijn nieuwe Indo-vrienden in Bandung 7.7.08

Hi Edu, waar is de foto

Hi Edu, waar is de foto gemaakt als ik vragen mag?

De man zittend met een gele overhemd aan tussen die 2 mooie lieve vrouwen dat ben jij?

Je ziet precies uit als je moeder mijn tante Ietje Brodie.

Hans Risakotta - Duitsland

Hi hans, Het is licht groen

Hi hans,

Het is licht groen instead of geel

Jos t

Hi Jos, sorry ik ben een

Hi Jos, sorry ik ben een beetje kleurenblind, en vanwege deze soort blindheid hadden zij mij toen voor de beroepsmarine afgekeurd, maar het mooiste was bij de keuring voor mijn dienstplicht hadden zij mij wel goedgekeurd en ben bij de Huzaren van Zijtsama gekomen in Amersfoort.

Een mooie dag nog naar Nederland.

Hans Risakotta

Hi Hans, Ik had het al eerder

Hi Hans,

Ik had het al eerder vermoed,maar durf het niet te uiten

Anyway, you seems to be a real gentleman to dare explaining  this, on the other hand  He

allowed you to get an equivalent other job .

GBU & family

Jos T

Hans ... inderdaad ben ik het

Hans ...

inderdaad ben ik het met die groen-gele blouse, en dat was in Bandung bij Indo's zo'n 3 jaar geleden... dat was na een interview voor Radio Chevy in Bandung, helemaal in 't Nederlands!

Die vrouw naast me met wat lichthaar is Roos Albert (Indische uit Bdg.) en zij praat het hele radioprogramma aan elkaar! Ook heeft ze m'n Indische-cd's daar in omgeving van Bandung gepromoot, en nu komen wij (Inge en ik) vaker in Bdg.

Ben echt helemaal blij dat ik je weer heb gevonden, en uiteraard heb ik mijn hele familie over jouw email-kontact in onze website "Stichting Adinda" ...verteld.

Je kunt me gewoon emailen (Brodrum@ziggo.nl of bellen 079.321 11 44). Okay beste neef, wij bellen of emailen elkaar wel weer ... ik ben echt blij weer kontact met je te hebben!

Amato .. Gbu, (het is beter te kontacten via onze emails, okay?!)

Ed Brodie

Ok Ednu, ik heb jou

Ok Ednu, ik heb jou contact noteerd en bedank dat je mij hebt geantwoord

Mooie dag nog naar Nederland

Hans Risakotta

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.