Indisch Flashback (CD)

0
Persoonlijke beoordeling: Geen
Artiest/Schrijver: 
Ed Brodie
Prijs: 
€ 10.00
MP3 sample: 

Een CD van Ed Brodie "Indisch Flashback" met dertien nummers.

Meer informatie bij Ed Brodie:telefoonnummer 079 3211144

 

 

 

  Hallo Ed Brodie,   Ik kreeg

 

Hallo Ed Brodie,

 

Ik kreeg Uw naam van Yos Tomasoa. Hij zei dat U een klasgenoot van hem was geweest. Kent U hem? Hij is nu mijn kerkgenoot in GKI-Gunung Sahari IV/8. Weet U nog wel waar Jl Gunung Sahari is?

 

I was van de Katholieke Lagere School "Heilig Hart School", in Jl Matraman 28. Ik had toen veel Indische en Hollandse klasgenoten. Maar had al lang geen contact meer met hun. Ik hoop dat ik langs Stichting Adinda nog contact kan krijgen.

 

 

Dank U,

 

 

Stanley.

Hallo Stanley ...   leuk een

Hallo Stanley ...

 

leuk een berichtje van je te hebben ontvangen ... Mijn lagere school was 'De School met de bijbel' in Malang aan de jln. Boering ... later werd mijn vader overgeplaatst naar daerah delta dicht bij Sidoarjo, dus gingen op school in Surabaya! En zo heb ik Jos Tomasoa leren kennen!

Ngomong2 als je kontact wilt hebben met je Indische vrienden van vroeger die nu in Holland wonen, moet je wel je familie naam vermelden (achternaam), anders weten ze niet met wie ze te maken hebben, begrijp je wat ik bedoel? De familienaam is heel erg belangrijk hier in Nederland ... want de naam Stanley ... buanyak sekali diBelanda, dus welke Stanley vragen ze zich af! Okay pal tot de volgende kabar ...

grtjs maar en tot snel maar weer ...

 

Ed Brodie

Dank je voor jou antwoord Ed

Dank je voor jou antwoord Ed Brodie. Wij jij-en en jou-en al. Goed Ed.

 

 

 

Mijn naam is Stanley Thio (Swie Liong). Mijn klasgenoten in de lagere school heette Benny Muller, Chris van Gisteren, Rudy en Robbie Lammers van Buren, Sjuutje, Constance Danswijk, enz. Ze Waren allemaal van "Heilig Hart School". Op de zesde klas moest ik weggaan van de zusterschool "Heilig Hart School". Ze zeiden het was allen voor meisjes. Toen ging ik naar de broederschool "Glorieux Stichting" in Tanah Nyonya. Daar kende ik Jantje van Wijngaarden, Boy Pieters e Woon jullie in Nederland? Als je dit lees ,dan zou ik graag bericht van jullie hebben.

 

Als iemand hen ken vertel het dan aan hen.

 

 

Ok, tot volgende keer.

 

 

Stanley.

Op aanraaden  van de

Op aanraaden  van de voormalige President Soeharto, verandert ik mijn naam in Stanley Sethiadi.

 

Stanley.

Beste Stanley, Ik ben blij

Beste Stanley,

Ik ben blij dat je uiteindelijk met Ed in kontakt had kunnen komen.

Het heeft voor jou ook bijna een maand geduurd,  is het niet Stanley?

Ed , Stanley is een uit de zoveel GKI kerkgangers die nog actief Nederlands  schrijf en spreek tot en met heden.

Praise the Lord

Yos T

  Hoi Jos ... Ja hoor ...

 

Hoi Jos ...

Ja hoor ... heel goed van hem! Hoe meer talen je spreekt hoe beter, toch. En lagi-nya de Nederlandse-taal, dus ook leuk voor zijn vrienden in Holland, Canada of USA toch?

Ja hoor, heel verstandig en het blijft toch leuk om met je vrienden in het Nederlands te communiseren ... althans dat denk ik maar, hoor!

 

Oke brother till the next time ...GBU !!

 

Ed Brodie

Dank je Yos. Ed Brodie is een

Dank je Yos. Ed Brodie is een vriendelijke vent. Hij zingt ook leuke Indische liedjes, echt met zijn Indische stijl. Mijn vrouw, Susie, luister er ook naar. Ze zei dat hij goed en mooi kan zingen. Maar Susie spreek geen Hollands. Ze spreek alleen maar Indonesis en Engels.

 

Tot nu toe geen antwoord van mijn ex-klasgenoten. Ik ben al 75, dus als ze nog leven zullen ze ook zo oud zijn. Sommigen zijn misschien al overleden. De anderen zijn misschien niet meer zo aktief. Ze zijn al opas en omas.

 

Toen ik nog jonger was, zing ik ook graag. Engeise en Hollandse liederen. Zelfs een paar Indische liedjes. Ed ken je het lied "Katjoeng Kampret"? I ken het nog uit het hoofd.

 

Katjoeng Kampret,

Hij teken kompeni.

En elke dag, jalan ekskerkisi

Naik gunung turun gunung

De weg was glad hij keglundung

Katjoeng Kampret

Kowek, kowek saiki.

 

 

 

Ik ben lid van twee Amerikaanse email lists. Ik spreek over het Christelijk geloof vooral over de oorsprong van de heelal en de orsprong van mensen (Origins). Is er een mail list in Nederland die daarover spreken? Als jullie weet, graag informaties.

 

Stanley.

Stanley ... hieronder weer

Stanley ... hieronder weer een coupletje van Kacung Kampret ...

 

 

KACUNG KAMPRET STIREN BIS KLIBAT KLIBET

KACUNG KAMPRET STIREN BIS MET SIJN GHON

DOOR DI GHON HIJ DICOKOT

SGREWEN SGREWEN SO GROOT SIJN MON ...

AUH MAMA ... ADUH MIJN KON!

 

AL KLAAR TOT SIEN MAAR YA?!

SENTOT (ed brodie)

Nieuwe reactie inzenden

Door gebruik van dit formulier accepteert u Mollom's privacybeleid.