kulo nuwun 2

Horas.... 
ha ha ha.... :) tulung mbok ojo dikiro kurang ajar... aku ki nyubo mbuka2 web iki trus bingung piye ngirim foto-ne akong frank sing plonthos sirahe.... :) jalaran web iki nganggo boso sing aku ora paham :( 

eh ndilalah kok iso mlebu... 
Ed,Henk, Bro lan kabeh sedulur sing tansah mbangun web iki, aku njaluk pangapuro yo... wong tuwo koyo aku ki pancen okeh lepate. 

horas 
Tj 

Nieuwe reactie inzenden

Door gebruik van dit formulier accepteert u Mollom's privacybeleid.