Simpang Soos 271111

0
Persoonlijke beoordeling: Geen

Het is weer een ouderwetse

Het is weer een ouderwetse Simpang soos geweest met als hoogtepunt de komst van Sinterklaas en zawarte piet. De sinterklaasuitvoering kende ik al een beetje van voorgaande jaren, hoewel dit keer was zijn kleding bijna te vergelijken met de echte TV sint. De zwarte piet heeft mijn hart gestolen, hij ging volledig in zijn rol op, luisterde niet meer naar zijn baas, de Sint, hij maakte er komplet een eigen show van. Hij zag er ook uit als een echte zwarte piet!!

Baretje af hoor voor die piet en van mij mag hij volgend jaar beslist terugkomen, ik hoop dat de stichting zijn reis weer kan betalen, van Saparua naar Leidschendam kost nog al wat!!

De jamband heeft ook weer zijn best gedaan, om de danslustigen tevreden te stellen. De guitarboogie lady was leuk om te zien en aan te horen. Klasse hoor.

Wat een muzikaliteit altijd op de soosmiddag en ongetwijfeld waren er meer talenten aanwezig maar bescheiden als altijd bleven ze maar zitten.

Die Prenkie Izaak is ook een kei hoor, als hij gevraagd wordt dan zitten we weer midden in de jaren "50. Heerlijk gewoon, zijn typische stem en zijn solo's op de gitaar ademen helemaal de vijftiger jaren sfeer uit. Bedankt ja Prenk ! Voor jou moet er altijd een plaatsje vrijgemaakt worden hoor.

Ach allen die aan de middag meegewerkt hebben, die waren geweldig de vriendschap, de warme sfeer is heel erg voelbaar op die soos. Sinterklaas heeft hun allemaal naar voren geroepen en hun een kleinigheid gegeven, maar de dankbare gedachte achter

dat kleine kado was heel groot, dat weet ik zeker.

Voor de rest heb ik nèks meer te vertellen. Vier het einde van 2011

een beetje ingetogen en met veel dankbaarheid. We hebben het weer gehaald, nog niet helemaal, want december is pas 1 dag oud.

Bij leven en welzijn zien we elkaar weer op 8 januari 2012. Ik verheug me er al weer op.!1

Groetjes,

Tawon cerèwèt

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Door gebruik van dit formulier accepteert u Mollom's privacybeleid.