Verjaardag Wim Schrijen

0
Persoonlijke beoordeling: Geen

Van Links naar Rechts: Willem Uytenbroek (matakutjing) – Hans Wina – Roy Portier – Peter Rudolph en Wim Schrijen

Wim Schrijen was jarig die

Wim Schrijen was jarig die dag van de 8e juli 2012. Reden voor sommigen van ons om dit samen te vieren in Arnhem waar Wim woont. Tweede reden is, om zijn nieuwe aangepaste woonruimte te bewonderen. Een ieder van ons heeft z'n steentje bijgedragen in vorm van het meenemen van thuisgemaakte versnaperingen variërend van bami goreng tot macaronischotel. Natuurlijk werd ook de nodige frisdrank.niet vergeten. Het werd voor ons zessen vervolgens een super gezellige dag waarbij vnl veel ouwe koeien uit de sloot gehaald werden.

Wat ons betreft zal dit volgend jaar zeker herhaald worden en de jaren daarna. Want zolang sommigen van ons nog steeds gezond zijn, is dat zeker een reden om onze jeugdvrienden die minder mobiel zijn NIET te vergeten bij deze gelegenheden. Immers, we hebben samen veel plezier met elkaar beleefd als krocokkrocok van Surabaya. Dit zijn blijvende en dierbare herinneringen.

En al hikken we nu al tegen de ietwat hogere leeftijjden aan, laten we elkaar in goede en slechte tijden alsjeblieft NIET cq NOOIT los waar we ons ook mogen bevinden in Nederland. Een telefoontje, een bezoekje, een arm om elkaar heen slaan betekent wederzijds veel...., ontzettend veel...., voor een ieder van ons.

Want hoe je het ook draait of keert...., SEKALI AREK SUROBOYO, TETAP AREK SUROBOYO !

Groet, Roy Portier.

Roy en ... Peter, Roedy,

Roy en ... Peter, Roedy, Willempy (mata kucing) en Hans ...

 

weer zo'n geweldig gebaar van jullie, en ik weet dat jullie het misschien normaal vinden om dit te doen voor jullie oude-sobat (daarvoor zijn jullie ook mijn echte vienden!!) ... maar geloof me, wat jullie hebben gedaan en juist bij "Wim Schrijen" om hem te bezoeken, bij hem thuis... vinden wij helemaal te gek! Misschien weten veel lezers het nog niet eens, dat Wim sinds een paar jaren van de één op andere dag niet (nooit) meer kan lopen, dus begrijpt u mensen dat het heel heel erg zwaar is voor onze vriend Wim ... vroeger een stoere, knappe Surabayaanse gozer ... (nu nog hoor, maar nooit meer kan lopen en alleen maar erger wordt).

Ik ben echt trots dat ik zulke vrienden bezit als jullie ... chapeau friends!

Ik hoop dat Roy of Roedy hun verhaaltje over Wim Schrijen ooit in het kort willen vertellen

op onze societeit in Leidschendam ... echt jongens wij van Stichting Adinda zullen het erg fijn vinden en trots zijn op jullie ... ik meen het en Frank zal het helemaal te gek vinden ...

 

Thanks guys, tot de 5de augustus op onze Simpangse societeit in Leidschendam ...

 

Ed Brodie

stg. Adinda

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Door gebruik van dit formulier accepteert u Mollom's privacybeleid.